Over ons

Kabelstoring_Over_ons

Opgericht in 2000. Werkzaam destijds op een breed werkterrein binnen de elektrotechniek. Maar met in de loop der jaren een groeiende specialisatie, die min of meer autonoom ontstond: het lokaliseren en oplossen van ondergrondse kabelschade. Die specialisatie leidde zelfs tot een naamswijziging van het bedrijf, om daarmee heel nadrukkelijk de focus en het specialisme uit te dragen.

Drie pijlers
De groei van Kabelstoring.com en de snelle uitbreiding van zowel onze werkzaamheden als ons werkgebied vindt zijn oorsprong in drie pijlers:

  1. Wij sporen storingen niet alleen op, wij lossen ze ook op
    Wij slaan niet alleen piketpaaltjes om de plaats te markeren van de kabelschade. Nee, wij zorgen dat de storing ook wordt verholpen, dat het gat dat we hebben gegraven weer wordt gedicht en de bestrating weer wordt hersteld.
  2. Wij hebben een volledige up-to-date kabelmeetwagen met uitneembare componenten
    Dat heeft als bijna unieke voordeel dat wij ook op minder toegankelijke plekken schade kunnen opsporen en oplossen en dat wij ons werk in relatieve anonimiteit kunnen doen. Dat laatste is met name belangrijk voor vakantieparken en pretparken.
  3. Wij werken per uur in plaats van per dagdeel
    Dat maakt onze dienstverlening heel laagdrempelig voor al onze klanten.

Up-to-date
De wereld verandert. Ook die van de meetmethodieken. Om haar kennis op peil te houden en de ontwikkelingen in onze sector bij te houden, volgt Kabelstoring.com met regelmaat cursussen, zoals deze: